صفحه اصلی » اخبار شرکت » سمینارها

سمینار آموزشی در خصوصAsustor

تاریخ: 28 خرداد ماه 1394

نهمین دوره سمینار آموزشی (فنی-فروش) شرکت دات کام با هدف بررسی تکنولوژی ذخیره سازی و معرفی تجهیزات Asustor همراه با کارگاه عملی ، با حضور جمعی از نمایندگان این شرکت در تاریخ 28 خرداد ماه 1394 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص DSLAM

تاریخ: 23 و24 خرداد ماه 1394

در تاریخ 23 و 24 خرداد ماه 94 با حضور کارشناسان فنی شرکت دات کام دوره دو روزه ی آموزش DSALM پلانت، پیرامون تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاری DSLAM پلانت و همچنین عیب یابی و رفع عیوب نرم افزاری و سخت افزاری در یک دوره آموزشی 16 ساعته در صنایع کامپیوتری ایران برگزار گردید .

سمینار آموزشی در خصوص (NAS(Network Attached Storage

تاریخ: 15 اسفند ماه 1392

هشتمین دوره سمینار آموزشی (فنی-فروش) شرکت دات کام در خصوص بررسی انواع تکنیک های ذخیره سازی ، معرفی دستگاه های مختلف و کاربرد هر کدام و همچنین معرفی دستگاه های جدید پلانت، با حضور جمعی از نمایندگان این شرکت در تاریخ 15 اسفند ماه 1392 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص IP Camera

تاریخ: 17 بهمن ماه 1392

هفتمین دوره سمینار آموزشی (فنی-فروش) شرکت دات کام در ارتباط با معرفی انواع دوربین های تحت شبکه ، سیستم های ذخیره سازی (NVR) و تجهیزات نظارت تصویری(IP Surevillance) و همچنین بررسی مزایای سیستم های تحت شبکه نسبت به سیستم های آنالوگ ، با حضور جمعی از نمایندگان این شرکت در تاریخ 17 بهمن ماه 1392 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص Wireless

تاریخ: 3 بهمن ماه 1392

ششمین دوره سمینار آموزشی ( فنی - فروش) شرکت دات کام در ارتباط با معرفی انواع دستگاه های بیسیم و رادیو INDOOR و OUTDOORدر تاریخ 3 بهمن ماه 1392 برگزار شد. در این کلاس که با حضور نمایندگان شرکت دات کام صورت پذیرفت ، مشخصات فنی دستگاهای وایرلس ، قابلیت ها ،مزایا و معایب آنها ارائه شد. همچنین تعاریف مربوط به حوزه فرکانس و مباحث تکنیکی امواج رادیویی نیز با مثالهای کاربردی ارائه گردید.

سمینار آموزشی در خصوص XDSL

تاریخ: 7 شهریور ماه 1392

پنجمین دوره سمینار آموزشی (فنی-فروش) شرکت دات کام در ارتباط با تکنولوژی XDSL , جدیدترین انواع آن و معرفی آخرین محصولات پلانت در این زمینه با حضور جمعی از نمایندگان این شرکت در تاریخ 7 شهریورماه 1392 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص Media Conversion

تاریخ: 30 خرداد ماه 1392

چهارمین دوره سمینار آموزشی (فنی- فروش) با هدف معرفی محصولات جدید و بررسی دستگاه های (Media Conversion) مبدل شبکه به همراه کارگاه آموزشی با حضور جمعی از نمایندگان شرکت دات کام در تاریخ سی ام خرداد ماه 1392 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص KVM

تاریخ: 9 خرداد ماه 1392

سومین دوره سمینار آموزشی(فنی-فروش) در خصوص دستگاه های KVM در بخش Network Peripheral پلانت شامل انواع مدل های KVM پلانت و نحوه پیکر بندی این دستگاه با حضور جمعی از نمایندگان شرکت دات کام در تاریخ نهم خرداد ماه 1392 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص POE

تاریخ: 26 اردیبهشت ماه 1392

دومین دوره سمینار آموزشی (فنی- فروش) با هدف معرفی و بررسی تکنولوژی POE و معرفی کامل تمامی دستگاه های POE اعم از POE Switch, POE Injector, POE Extender به همراه کارگاه آموزشی با حضور جمعی از نمایندگان شرکت دات کام در تاریخ بیست و ششم اردیبهشت ماه 1392 برگزار گردید.

سمینار آموزشی در خصوص Vlaning

تاریخ: 12 اردیبهشت ماه 1392

اولین سمینار آموزشی(فنی- فروش) در خصوص آموزش Vlan و چگونگی راه اندازی آن بر روی سوئیچ های پلانت به همراه Work Shop با حضور جمعی از نمایندگان شرکت دات کام در تاریخ 12 اردیبهشت ماه 1392 برگزار گردید.